Αυτό που είναι οι προφυλάξεις για την αγορά της μηχανής πρεσών μετάλλων

March 25, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι οι προφυλάξεις για την αγορά της μηχανής πρεσών μετάλλων

Τα τελευταία χρόνια, η χώρα έχει αποδώσει όλο και περισσότερο σημασία στον περιβαλλοντικό έλεγχο της ρύπανσης, ειδικά στη βιομηχανική παραγωγή. Η απαλλαγή και η επεξεργασία των βιομηχανικών αποβλήτων έχουν γίνει το αντικείμενο της ισχυρής επίβλεψης από το τμήμα προστασίας του περιβάλλοντος. Για τη βιομηχανία μηχανικής επεξεργασίας, οι εκπομπές αποβλήτων μετάλλων αποτελούν την πλειοψηφία των βιομηχανικών αποβλήτων, και πρέπει να επεξεργαστούν αποτελεσματικά. Στη βιομηχανία κατασκευής μετάλλων, τα απορρίματα ενός μεγάλου ποσού παλιοσίδερου, συμπεριλαμβανομένων των απορριμάτων αργιλίου, των απορριμάτων σιδήρου, και των απορριμάτων χάλυβα, παράγονται κάθε μέρα. Τα περισσότερα από αυτά τα απορρίματα παλιοσίδερου είναι περισσεύματα από την παραγωγή εργαλειομηχανών.

 

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα περισσεύματα; Προτού να επιθεωρήσει αυστηρά το κράτος την περιβαλλοντική διακυβέρνηση των επιχειρήσεων, πολλά εργοστάσια επεξεργασίας συσσωρεύουν προσωρινά αυτά τα απόβλητα μετάλλων αποβλήτων και βρίσκουν έπειτα τις ανακυκλώνοντας επιχειρήσεις για να τα ανακυκλώσουν. Εντούτοις, η συσσώρευση των τσιπ μετάλλων μεγάλων ποσών όχι μόνο καταλαμβάνει ένα διάστημα εργοστασίων μεγάλου ποσού, προκαλώντας τη σκόνη και διακινδυνεύοντας την υγεία των εργαζομένων, αλλά και περιέχει το τέμνον πετρέλαιο, το οποίο θα αναγκάσει το τέμνον πετρέλαιο για να ρεύσει και να καταβρέξει γύρω.

 

Παρά αυτά τα προβλήματα, που συνδέονται με τη επίβλεψη των τμημάτων προστασίας του περιβάλλοντος, πολλές κατασκευαστικές επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να βρίσκουν τους τρόπους να εξετάσουν το μέταλλο αποβλήτων μεγάλου ποσού που παράγεται κάθε μέρα. Η μηχανή πρεσών μετάλλων μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους κατασκευαστικούς προϊσταμένους να λύσουν το πρόβλημα της συσσώρευσης συντριμμιών μετάλλων. Η αρχή εργασίας μιας μηχανής πρεσών μετάλλων είναι να χρησιμοποιηθεί ένα υδραυλικό σύστημα στα κρύα απόβλητα Τύπου, τα ξέσματα, και τα νηματοειδή απόβλητα στα κέικ. Συγχρόνως, η μηχανή είναι εξοπλισμένη με μια υγρή δεξαμενή αποκομιδής αποβλήτων, η οποία μπορεί να συλλέξει το τέμνον πετρέλαιο από τα απορρίματα μετάλλων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συμπίεσης για να αποφύγει παντού. Τα τεμάχια παλιοσίδερου που συμπιέζονται από τη briquetting μετάλλων μηχανή μπορούν να συσσωρευθούν καλά στο εργοστάσιο, που σώζει πολύ διάστημα εργοστασίων, και που διευκολύνει τις επόμενες ανακυκλώνοντας επιχειρήσεις να μεταφέρουν και να ανακυκλώσουν.

 

Αυτήν την περίοδο, με την εισαγωγή μιας νέας πολιτικής για τα απόβλητα μετάλλων, πολλές επιχειρήσεις αρχίζουν να αγοράζουν briquetting μετάλλων τις μηχανές για να περάσουν την αναθεώρηση του γραφείου προστασίας του περιβάλλοντος. Εντούτοις, δεν ξέρουμε πολύς για το σχετικό εξοπλισμό και είναι δύσκολο να επιλέξει ένα πρότυπο. Έχουμε αντιμετωπίσει επίσης πολλούς τέτοιους πελάτες. Πότε αγοράζοντας μια briquetting μετάλλων μηχανή, πώς επιλέγετε τον εξοπλισμό κατάλληλο για τη βιομηχανία σας; Η ακόλουθη σειρά θα παράσχει σε σας μια λεπτομερή εξήγηση.

 

1. Πρότυπη επιλογή

 

Αυτήν την περίοδο, briquetting μετάλλων μας οι μηχανές διαιρούνται σε BM-10, BM-16, και BM -, τα οποία διαφέρουν στη δύναμη συμπίεσης, τη διάμετρο φραγμών, και το μέγεθος συσκευών. Η επιλογή του προτύπου πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παραγωγής απορρίματος μετάλλων και τη διάμετρο του τελειωμένου φραγμού που παράγεται από την επιχείρηση. Μόνο με τον καθορισμό οι ανάγκες σας μπορείτε να κάνετε τα λάθη στην επιλογή συσκευών.

 

2. Ενισχυτικός εξοπλισμός

 

Επιπλέον, σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση των υλικών στις διάφορες επιχειρήσεις, τα υλικά είναι υπό μορφή ινών και φραγμών, οι οποίοι δεν είναι κατάλληλοι για την άμεση συμπίεση briquetting μετάλλων στις μηχανές. Πρέπει να αποσυντεθούν στους μικρούς όγκους πρίν εισάγουν τη διαδικασία συμπίεσης. Αφετέρου, μερικά επιχειρηματικά υλικά περιέχουν τα υγρά τσιπ. Μετά από την επεξεργασία συμπίεσης, μια υγρή συσκευή αποκατάστασης τσιπ διαμορφώνεται για να ανακυκλώσει και να επεξεργαστεί το ιδιαίτερα ρυπογόνο υγρό τσιπ για να αποτρέψει την περιβαλλοντική ρύπανση και να περάσει την αναθεώρηση προστασίας του περιβάλλοντος. Επομένως, οι επιχειρήσεις πρέπει να υποστηρίξουν το σχετικό εξοπλισμό βασισμένο στην πραγματική κατάστασή τους.